Skip to main content

Sofie Bjørn Skovsgaard

CEO

Cand.scient. i Husdyrvidenskab fra Aarhus Universitet og uddannet klovbeskærer siden 2018. Sofie har arbejdet med malkekøer i mere end ti år i Danmark og Australien.

Sofie er ansvarlig for salg og kunderelationer.

Sofie er grundlægger af et konsulentfirma, der specialiserer sig i optimering af klovpleje og sundhed inden for landbrugssektoren. Hendes ekspertise strækker sig fra gårdens gulv til podcasts, kurser og artikler for fagtidsskrifter. Sofie er en anerkendt taler og underviser, hvor hun deler sin indsigt om klovsundhed og -pleje. Hendes indflydelse strækker sig ud over landegrænser, og har undervist i klovbeskæring i Kina, Estland og Rumænien.

Direktør Sofie Bjørn Skovsgaard

Jakob Find Madsen

CTO

Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet ved Institut for matematisk modellering og har arbejdet med machine learning, kunstig intelligens og produktudvikling i mere end 20 år.

Jakob er ansvarlig for forskning og udvikling samt servicelevering.

Jakob Madsen bringer mere end to årtiers ekspertise inden for kunstig intelligens, machine learning og produktudvikling til sin rolle som CTO hos BoviWalk. Hans arbejde spænder over forskellige sektorer, herunder sundhedspleje, sikkerhed og fødevarer. Jakob har flere patenter inden for AI og machine learning og har været pioner inden for medicinsk diagnostik ved hjælp af videoanalyse.

Jakob Madsen


Martin Rask Bonnén

Formand

Civilingeniør – M.Sc.E.E.

Martin Bonnen er en erfaren forretningsudvikler og bringer over 20 års erfaring fra CEO- og formandspositioner, primært inden for startups og vækstvirksomheder til BoviWalk. Hans arbejde spænder over forskellige sektorer, herunder hardware og softwaretjenester, sundhedsydelser samt mobil og digital sundhed.